33

STOVARIŠTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA  

Lucky Trade u svom programu nudi širok asortiman proizvoda za kupatilo domaćih i evropskih renomiranih proivođača.

U sklopu salona imamo u ponudi i građevinske materijale. U okviru našeg stovarišta  građevinski materijala  mogu se naći materijali kao što je : krovni crijep ( CRETON. TONDACH, JUNGMEIER, BRAMAC , KIKINDA…) blokovi (WIENBERGER) siporex( YTONG)

betonski blokovi, OSB ploče, daska, lamperija, brodski pod, ohoblana daska, stiropor, stirodur(ekstrudirani polistiren uvoz iz Italije), adekvatna ljepila za izolacioni materijal i još mnogo drugih materijala koji se koriste u izgradnji vašeg doma ili nekog drugog prostora OD TEMELJA DO KROVA.

U našem salonu možete pronaći ne samo kvalitetnu opremu za kupatila već i za cijelu kuću. U ponudi su kako i domaći tako i uvozni proizvodi.

SALON KERAMIKE LUCKY TRADE

U koliko želite da vaše kupatilo, kuhinja ili cijela kuća budu moderno, kvalitetno i sa stilom zainteresovaće vas neki od ponuđeni prizvođača za keramičke pločice koje posjeduje naš salon kupatila(FANAL , ARANDA, CERAMICA MIMAS, CRISTACER, GOMEZ ONEKER, GRES DE VALLS, MIJARES CERAMICA, NAVARTI, PORCELANICOS HDC…)

Salon keramike Lucky Trade u Cazinu  također nudi i veliki izbor sanitarija. Odličan odnos cijene i kvaliteta  važi za prizvode raznih firmi kao što su GSG ceramica, HATRIA, ZOOM, HIDRA, ALPEN-SALTO, itd.

Lucky Trade u svom programu nudi i prizvode namjenjene terapiji vodom u zdravstvene svrhe kao što su hidromasažne kade i hidromasažne kabine.

Tuš kabine modernog dizajna i dobrog kvaliteta renomirane firme ALPEN-SALTO iz Italije, u ponudi imamo i dosta modela domaćih proizvođača.

Iz Italije, Hrvatske, Slovenije pristižu takođe i baterije za kupatila. U pitanju su baterije marke Armal, Unitas, Paffoni, Grohe, Minotti, Wurt.

I ako traju decenijama ovi brendovi i danas uspijevaju da daju odgovore na zahtjeve tržišta, zahvaljujući dizajnu,kavlitetu svojih proizvoda, kao i naprednim tehnologijama koje koriste.

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK – SUBOTA

7.00-18.00

Nedjeljom zatvoreno

 

44

22